Само при нас в „Про спорт“: тенисисти с карти на Sport Pass играят без да доплащат

И през новата 2017-а година ние от тенис клуб „Про спорт“ оставаме единствените в България, които ще работим със спортната програма Sport Pass и ще позволяваме на двама притежатели на карта Sodexo да играят тенис без да доплащат. През зимата офертата важи целодневно за комплекса ни в „Студентски град“ – както през деня, така и във вечерните часове. Възможност да играят със Sport Pass имат и двойки, в които само единият тенисист има карта за отстъпка на Sodexo. В такъв случай се доплаща половината от цената на корта. В зависимост от часа тя варира от 28 до 33 лева. Както и досега, предлагаме на играчите  четири покрити корта (три с изкуствена трева, един с клей), безплатен паркинг, съблекални и кафе. Кортовете ни са с най-модерния балон в страната, а настилката е в отлично състояние, след като я подменихме през лятото. Нашето мото е „влез във форма докато се забавляваш“, а целта ни е тенисът да бъде достъпен и да печелим нови фенове на популярния спорт. Добре дошли при нас са любители от всички възрасти и с различно ниво на физическа подготовка. Треньорите ни ще им помогнат да подобрят играта си и едновременно с това да водят здравословен и пълен с енергия живот.
В търсене на максимално удобство за тенисистите, които посещават комплекса ни, продължаваме да работим с интерактивната система за онлайн резервации clickandplay.bg. Click and Play беше разработена от екипа ни през 2011 година, а днес от нея се възползват осем клуба и повече от 2500 любители на тениса. Тя дава възможност за проверка на свободните кортове и онлайн резервации, лесно намиране и предизвикване на опоненти (Interactive Tennis) и откриване на треньори.
Ние от „Про спорт“ предлагаме на любители и професионалисти десетки възможности за усъвършенстване. Разполагаме с тенис училище за деца от 4 до 16 годишна възраст, организираме индивидуални тренировки и детски спортни лагери. Всеки месец на кортовете ни се провеждат аматьорските турнири от Интерактив тенис, в които играчите се разпределят според индивидуален рейтинг и срещат равностойни съперници.