Осем безплатни тренировки за 70 деца с подкрепата на Sport Depot

Още от основаването на нашия клуб целта на екипа е да направи тениса по-популярен в България и да даде възможност на колкото се може повече деца да се докоснат до неговата магия. За това сме изключително щастливи да ви представим нашата най-нова инициатива в партньорство с един от най-големите търговци на спортни стоки в България – “Sport Depot”, която дава възможност на 70 деца да тренират тенис безплатно!
В осемте безплатни тренировки, които организираме, могат да участват 50 деца между 5 и 8-годишна възраст и 20 – между 10 и 14 г., които никога досега не са играли тенис. Първите ще бъдат част от “Червеното ниво” на нашето тенис училище и ще се учат да правят дълги разгиравания, използвайки различни удари, като за максимално улеснение ще играят с детски ракети, на по-малки кортове и с топки, които са със 75% по-бавни от нормалните. За по-големите деца ще има организирани групи както през уикенда, така и през делничните дни – в понеделник, сряда и петък от 15:00 ч.
Тренировките ще се водят от нашите треньори, които ще запознаят децата с основите на тениса по възможно най-ефективния начин. А най-хубавото е, че по време на играта освен да се забавляват, малчуганите ще формират у себе си редица качества, които са важни за израстването на добри и примерни младежи – дисциплина, постоянство, самостоятелност, спортсменство и др.
Записването за инициативата става на място в комплекса, където трябва да попълните специалната ни форма за кандидатстване. След това до няколко дни ще получите имейл с информация дали сте одобрени.

Вече можете да се запишете и онлайн тук

Очакваме ви! 🙂