Завърши нашият турнир за бащи

Миналата събота (08.10) една от треньорките в клуба – Оля Деянова организира турнир под надслов “Най-добрият татко на корта”. В него се включиха бащи на наши малки тенисисти, които взимат активно участие в детски турнири и не спират да печелят награди и медали.
Под зоркия поглед на своите деца, един срещу друг на нашите кортове премериха сили осем татковци. Въпреки студеното време, те не се отказаха, показаха хъс и желание за игра и победа и създадоха много положителни емоции и прекрасно настроение както за себе си, така и за своите зрители – техните семейства, които дойдоха, за да ги подкрепят.
Първото място на почетната стъбичка бе са Тихомир Бимбашиев, втори се класира Ненчо Балабанов, а третата позиция си поделиха Симо Кисимов и Даниел Томов. Под бурните аплодисменти на публиката главният съдия на турнира Оля Деянова награди победителите и пожела на всички участници да не спират да играят и да не се отказват никога oт онази специална магия, която може да ни донесе само тенисът!
Целият екип на ТК “Про Спорт” честити успеха на победителите и вече може спокойно да заяви, че бащите гордо вървят по стъпките на своите деца!

Снимки можете да разгледате в галерията ни във Фейсбук 🙂