Гледайте HD видео запис на мача си с Join The Players

Join The Players е визията на екип от спортно и технологично заинтересовани хора, да създадат иновативен начин за още по-богато спортно изживяване на непрофесионалните спортисти.

 

rsz_image_1

 

Известно е, че почти всички професионални тенисисти записват тренировките си, след което ги гледат заедно с треньора си, анализират играта си и обръщат внимание както на добрите попадения, така и на грешките. Посредством тези записи тенисистите работят над стила и отиграванията си, за да са още по-добре подготвени за следващите си турнирни срещи.

Целта на Join The Players е да предостави същата възможност за играчите от аматьорско и полупрофесионално ниво. Камери инсталирани на игрищата правят записи по заявка на потребителите на цялата среща. На корта има две камери, които успоредно записват играта от двете полета.

 

rsz_image_3

 

Как: 

  1. Информирай представител на кортовете на TC Pro Sport преди играта ти, че искаш тя да бъде записана.
  2. След това, до 3 часа след приключването на мача, видео записът може да бъде намерен на сайта на Join The Players в канала на TC Pro Sport или използвайки търсачката в сайта.

Цена:

Цената на един час видео запис е 5 лв общо за целия запис, които се заплащат на място на представител в TC Pro Sport. Ако играте двама, съответно може да си разделите сумата по 2.50 лв на човек.

Други услуги:

Създаване на собствен репортаж с най-интересните за вас моменти – влиза се чрез натискане на Create Highlight бутона в страницата на мача в Join The Players долу в ляво.

 

rsz_image_2

 

Повече за Join The Players:

http://www.jointheplayers.com

Харесайте Facebook страницата ни:

https://www.facebook.com/jointheplayers