Влезте във форма с “Кардио тенис”

Щастливи сме да ви съобщим, че от това лято ТК “Про Спорт” стартира нова активност, наречена “Кардио тенис”.

Кардио тенисът е популярно и широко разпространено занимание в САЩ, практикуващо се от голям брой хора на всякакви възрасти и с различни професии, които най-накрая са открили своя начин да поддържат чудесна физическа форма. То е подходящо занимание за работещи хора, които търсят начин да съчетават работния си график и ежедневните си задължения с приятни дейности, чрез които да поддържат здравословно тегло и перфектно тяло.

Кардио тенисКакво е Кардио тенис?

Кардио тенисът е аеробика на корта. Той всъщност представлява интензивна фитнес тренировка, която съчетава най-добрите упражнения от играта на тенис с интензивни аеробни и анаеробни упражнения, чрез които се изразходват голямо количество калории. Характеризира се с особено високата динамика на действия и активности, които натоварват всички мускули в тялото.

Ако сте начинаещ в тениса, това е един чудесен начин да се запознаете с този спорт, а ако тренирате редовно – имате прекрасен шанс да разнообразите играта си. Изобщо, независимо от различните способности и нива на играчите, треньорът ще се постарае всеки един от тях да получи максимално най-добрата тренировка.

Кардио тенисът е идеален за онези от вас, които целят да свалят излишни килограми, но не искат през лятото да се затварят във фитнес залата. Американски специалисти са изчислили, че за 50 минути тренировка мъжете горят средно от 700 до 800 калории, а дамите малко по-малко – между 500 и 600. А в съчетание с подходящ хранителен режим, тренировката ще се отрази на вашето тяло перфектно.

Заниманията ще се провеждат под съпровода на хубава тонизираща музика, като те заедно с доброто настроение и любовта към спорта са обединяващ фактор, който прави процесът изключително интересен, приятен и забавен.

Можете да се запишете чрез нашата онлайн форма на записване.